Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prins de poliţişti la braconaj nocturn: Bărbat din Valea Lungă, cercetat pentru pătrunderea fără drept pe un fond de vânătoare

Publicat

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Valea Lungă s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii l-au prins, duminică dimineaţa, pe un fond de vânătoare din apropierea localităţii, fără a avea autorizaţie pentru accesul în zonă. Omul avea asupra lui o armă şi echipamente pentru vânătoare pe timpul nopţii.

Duminică, 1 iunie, la ora 4.30, agenţii de poliţie din cadrul Postului Poliție Valea Lungă, aflaţi în timpul exercitării  unor activități de patrulare în vederea prevenirii faptelor de braconaj cinegetic l-au surprins, pe un fondul de vânătoare situat pe raza satului Deal – comuna Valea Lungă, pe  F. E., de 45 ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba.

Asupra bărbatului poliţiştii au găsit o armă de vânătoare, trei cartușe, precum şi alte obiecte care să-l ajute să identifice vânatul pe timp de noapte.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu avea autorizație care să-i permită să pătrundă cu arma pe fondul de vânătoare respectiv.

Poliţiştii au procedat la ridicarea în vederea confiscării a obiectelor găsite asupra bărbatului şi au continuat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de pătrunderea fără drept cu arma pe un fond de vânătoare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax