Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prins fără permis, la volanul unei maşini furate din Alba Iulia

Publicat

Un tânăr de 19 din comuna Brateia, judeţul Sibiu s-a ales cu propunere de arest preventiv, după ce a fost prins de polițiști, în trafic, la volanul unei mașini furate și fără permis de conducere.

Tânărul a fost oprit de poliţişti, miercuri, 20 iulie, pe Drumul Național 7, pe raza localității Vințu de Jos. În urma unui control, oamenii legii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere și că se afla la volanul unei mașini furate din Alba Iulia. Din cercetări s-a stabilit că mașina a fost furată acum 4-5 zile, din curtea unei societăți comerciale. Tânărul a reușit să sustragă autoturismul, profitând de faptul că a fost lăsat de un angajat al societății cu cheile în contact.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Alba. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax