Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE Prins în flagrant, după ce a luat bani de la o tânără pe care a amenințat-o. Un bărbat din Sebeș, CERCETAT pentru ȘANTAJ

Publicat

catuse

catuse O tânără de 19 ani din Sebeş, a sesizat Poliţia municipiului Sebeş că un bărbat de 31 de ani din municipiu, îi cere suma de 400 lei ameninţând-o că în caz contrar va divulga unele fapte compromiţătoare pentru ea. Bărbatul a fost prins în flagrant, după ce a primit suma cerută de la persoana vătămată.

Vineri, o tânără de 19 ani din Sebeș a sesizat polițiștii din municipiu, că este șantajată de un bărbat. Contra unor fapte compromițătoare pentru ea, bărbatul i-a cerut suma de 400 de lei. Pentru documentarea activităţii infracţionale poliţiştii au organizat un flagrant în urma căruia C.A.M. de 31 de ani, din municipiul Sebeş, a fost prins imediat după primirea sumei de 400 lei de la persoana vătămată. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că bărbatul este cunoscut cu antecedente penale.

Faţă de C.A.M. cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „şantaj”. Poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 ore şi l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Alba. Sâmbătă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

UPDATE: Judecătorii de la Tribunalul Alba au dispus măsura controlului judiciar față de C.A.M de 31 de ani, din Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax