Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prins în flagrant în timp ce fura ventilatoare dintr-o clădire dezafectată de pe strada Francesca. Bărbat din Alba Iulia, cercetat penal

Publicat

politie

Un bărbat din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat după ce a fost prins în flagrant de către un echipaj al poliției, în timp ce fura două ventilatoare dintr-o clădire dezafectată ce aparține unei firme, situată pe strada Francesca.

În data de 28.06.2014, orele 21.55, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută sustrage bunuri din incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Francesca din Alba Iulia.

Patrula de siguranţă publică s-a deplasat imediat la faţa locului şi l-a prins în flagrant pe L.B. de 34 de ani, din Alba Iulia, imediat după ce a sustras, dintr-o clădire dezafectată aparţinând societăţii, două ventilatoare electrice.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite iar faţă de L.B. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bala Alexandru

    luni, 30.06.2014 at 22:27

    Si asta nu e tot, infractorii prinsi furand din tonomatele STP din Alba Iulia au identificati de catre agentii de la firma de protectie si paza S.C. Condorul S.R.L., politia a cules doar laudele arestandu-i pe indivizi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax