Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prins în timp ce încerca să fugă cu o centrală termică, dintr-o gospodărie din Sebeş

Publicat

Poliţiştii au fost chemaţi la domiciliul unui locuitor din Sebeş, joi seara, pentru a-l reţine pe un adolescent de 14 ani care încerca să fugă după ce demontase o centrală termică. Acesta a mai avut un complice, însă a reuşit să dispară.

Cei doi hoţi au fost surprinşi de către proprietar în timp ce transportau centrala termică şi încercau să iasă din curtea locuinţei. Unul dintre suspecţi a fugit, iar minorul G.R.G., de 14 ani a fost reţinut. Poliţiştii au stabilit că autorii furtului au pătruns în gospodărie după ce au sărit gardul, au intrat într-o anexă şi au demontat centrala termică montată pe un perete şi conectată la reţeaua de gaz.

Prinşi în flagrant, suspecţii au abandonat centrala termică. Oamenii legii încearcă să identifice a doua persoană care a participat la infracţiune, cei doi urmând să fie cercetaţi pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax