Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prins în timp de demonta calea ferată de la Petreşti. Hoţ din Săsciori, cercetat penal alături de alţi doi complici

Publicat

Poliţiştii de la Transport Feroviar Vinţu de Jos şi cei din Sebeş l-au prins în flagrant, marţi seara, pe un bărbat din Săsciori, în timp ce demonta componente din calea ferată de la Petreşti. Ulterior, au fost descoperiţi şi doi complici, iar cei trei sunt cercetaţi penal.

Marţi, la ora 20.45, G.I. (45 de ani), din comuna Săsciori, a fost surprins de oamenii legii, în timp ce demonta mai multe componente de la calea ferată 211 B,  Petreşti – Petreşti de Pădure, aflată în conservare.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că la comiterea furtului au participat şi M.V. de 38 de ani, Săsciori, şi M.C., de 32 de ani, din Sebeş, aceştia fiind identificaţi ulterior.

Faţă de cei trei bărbaţi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax