Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinși cu noaptea-n cap în timp ce transportau sute de kilograme de struguri furați. Dosar penal pentru cinci bărbați din Blaj

Publicat

Cinci bărbați din Blaj au fost depistați de polițiști în timp ce transportau 850 de kilograme de struguri. În urma cercetărilor s-a descoperit că strugurii erau furați dintr-o plantație de viță de vie. Cei cinci bărbați s-au ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 septembrie, în jurul orei 5.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţiei Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza localității Crăciunelu de Jos, au depistat cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 44 de ani, toţi din Blaj, în timp ce transportau 850 de kilograme de struguri.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că strugurii au fost sustraşi, de către cei cinci bărbaţi, dintr-o plantaţie de viţă de vie, aflată pe raza comunei Mihalţ.

Prejudiciul a fost restituit persoanei păgubite, iar faţă de cei cinci bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal în cadrul căruia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax