Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinşi de agenţii de pază ai unei firme din Ocna Mureş, în timp ce încercau să fure fier vechi. TREI bărbaţi, cercetaţi de poliţişti

Publicat

fier vechiTrei bărbaţi din judeţele Alba, Argeş şi Sibiu sunt cercetaţi penal pentru tentativă de furt la Ocna Mureş. Aceştia au fost prinşi de agenţii de pază ai unei firme, în timp ce încercau să sustragă fier vechi.

Sâmbătă, 4 iulie, la ora 1.30, Poliţia Ocna Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că trei bărbaţi au fost suprinşi în incinta unei societăţi comerciale din oraş.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare şi i-a identificat pe L.I. (31 de ani) din judeţul Argeş, B.D. (39 de ani) din judeţul Sibiu şi S.A. (35 de ani), din judeţul Alba.

Din primele verificări s-a stabilit că aceştia au pătruns in incinta societăţii comerciale respective, pentru a sustrage materiale feroase, moment în care au fost surprinşi de către agenţii de pază.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax