Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prinşi de poliţie, în Partoş, în timp ce transportau cu căruţa 750 de metri de cablu din cupru, furat de la calea ferată

Publicat

pol

Doi tineri din Alba Iulia au avut „ghinionul” să fie prinşi de poliţie în timp ce transportau cu o căruţă 750 de metri de cablu în valoare de 3.800 de ei, sustraşi de la calea ferată, la pasarela din Partoş. Cei doi sunt acuzaţi de furt şi au interdicţia de a părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au depistat, în noaptea de 9/10 octombrie, pe un câmp din apropierea unei societăţi comerciale situate în cartierul Partoş din Alba Iulia, pe Antoniu L. (34 de ani) şi Adrian C. (27 de ani), ambii din Alba Iulia, care transportau cu o căruţă mai multe segmente din cablu de cupru.
Cei doi bărbaţi au sustras cei 750 metri liniari de cablu de la linia ferată din zona pasarelei din cartierului Partoş, din rigola cu instalaţia electrică de siguranţă a liniei ferate. Furtul se petrecuse în aceeaşi noapte.
Prejudiciul produs prin fapta celor doi este în valoare de 3.800 lei.
Faţă de aceştia, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax