Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prinşi de poliţişti în timp ce furau porumb şi nuci, la Unirea. Un bărbat şi patru minori s-au ales cu dosare penale

Publicat

Poliţiştii din Ocna Mureş i-au prins în flagrant pe un bărbat şi patru minori în timp ce furau porumb, respectiv nuci de pe terenuri aflate pe raza comunei Unirea. Oamenii legii au desfăşurat, marţi, o acţiune pentru prevenirea furturilor de produse agricole, dar şi a accidentelor rutiere.

În total, în cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, din care 11 pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, au constatat trei infracțiuni flagrante şi au identificat şase suspecţi de comiterea de infracțiuni.

La ora 19.30, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea au prins în flagrant trei minori din comuna Unirea, în timp ce sustrăgeau porumb de pe o parcelă situată în locul numit “Rât”.

La ora 20.10, aceiaşi poliţişti l-au prins în flagrant pe un bărbat de 30 de ani din Unirea care, împreună cu un minor de 17 ani, din comună, sustrăgeau nuci din locul numit Viile Inocului.

Pe numele suspecților au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax