Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinşi în flagrant, cu mobilier de baie furat din sediul unei firme. Doi bărbaţi, din Sebeş şi Vinţu de Jos, cu dosar penal

Publicat

pol

masina politie Doi bărbaţi din Sebeş şi Vinţu de Jos, care au sustras bunuri din incinta unei societăţi comerciale, au fost prinşi în flagrant delict, de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat, iar faţă de cei doi cercetările sunt continuate pentru furt.

Potrivit IPJ Alba, luni, 21 noiembrie, în jurul orei 12.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-a depistat, în flagrant delict, pe P.C. (45 de ani, din Sebeş) şi P.C.I. (20 de ani, din comuna Vinţu de Jos), în timp ce sustrăgeau, din incinta unei societăţi comerciale de pe strada Mircea cel Mare din municipiu, mai multe bunuri (calorifere, chiuvete, baterii de baie etc), bunuri a căror valoare a fost estimată la 500 de lei.

Bunurile sustrase au fost restituite reprezentanţilor societăţii păgubite, iar faţă de cei doi bărbaţi au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax