Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prinşi în flagrant în timp ce furau nuci, lângă Decea. Patru tineri sunt cercetaţi de poliţişti

Publicat

Patru tineri din Ocna Mureş, respectiv o localitate din judeţul Mureş sunt cercetaţi pentru furt după ce au fost prinşi de poliţişti în timp ce “se alimentau” cu nuci din pomii aflaţi pe terenul unei femei din Decea.

Duminică, la ora 17.45, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud împreună cu Poliţiştii Postului de Poliţie Mirăslău i-au prins în flagrant pe patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, trei din Ocna Mureş şi unul din Tăureni, judeţul Mureş, în timp ce sustrăgeau nuci din locul numit “Viile Decii”, situat în extravilanul localităţii Decea, ce aparţine unei femei din localitate.

Cantitatea de 150 de kilograme de nuci, sustrasă de către cei patru bărbaţi a fost restituită păgubitei, iar faţă de suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax