Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinşi în timp ce furau bani dintr-un magazin, la Blaj. Doi tineri, de 19 şi 14 ani, cu dosar penal. Unul dintre ei a fost reţinut

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare Un tânăr de 19 ani din Blaj a fost reţinut de poliţişti, miercuri, după ce a fost prins furând bani dintr-un magazin, împreună cu un minor de 14 ani. Cei doi au mai furat, anterior, şi din alt magazin.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 1 iunie, în jurul orei 2.45, o patrulă mixtă formată din agenţi de siguranţă publică şi jandarmi i-a surprins în flagrant delict pe H.G.F. (19 ani) şi pe un minor de 14 ani, ambii din municipiul Blaj, în timp ce sustrăgeau bani dintr-un magazin situat pe strada Eroilor din Blaj, în care au pătruns prin efracţie.

Suma de 809 lei, sustrasă de cei doi tineri, a fost recuperată şi restituită reprezentanţilor magazinului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tinerii sunt bănuiţi şi de comiterea, în aceeași noapte, a unui furt dintr-un alt magazin, situat la parterul unui bloc de pe aceeaşi stradă, de unde au sustras suma de 20 de lei.

Faţă de H.G.F., poliţiştii au luat miercuri măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax