Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinşi în timp ce furau din recolta altora: Bărbat din comuna Unirea şi cinci persoane din Petreşti, cu dosare penale

Publicat

mereUn bărbat de 50 de ani din comuna Unirea şi cinci persoane din Petreşti sunt cercetaţi pentru furt după ce au fost prinşi în flagrant de poliţişti. Aceştia s-au ales cu dosare penale pentru că “s-au servit” din recolta altora.

Poliţiştii din Mirăslău l-au prins în flagrant, luni, la ora 8.30, pe V.R., de 50 de ani, din comuna Unirea, în timp ce sustrăgea lucernă de pe un teren agricol ce aparţine unui cetăţean din localitatea Decea.

Tot luni, în jurul orei 16.40, în urma unui apel prin 112 prin care era sesizată prezenţa nejustificată a unor persoane în livada unui cetăţean din comuna Săsciori, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-a prins în flagrant pe doi bărbaţi, de 28 şi 62 de ani, din Petreşti care împreună cu trei minori au escaladat gardul împrejmuitor al unei grădini situată în locul numit Vulcăneasa de pe raza comunei Săsciori, de unde au sustras mere.

Până la intervenția poliţiştilor, cei cinci au reușit să sustragă15 kilograme de mere, cantitate ce a fost recuperată şi restituită persoanei păgubite.

Faţă de acestea persoane, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax