Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prinşi în trafic cu peste 1,00 mg/l alcool „la bord”. Şoferi din Şona şi Lancrăm, cercetaţi de poliţişti

Publicat

Un bărbat de 50 de ani din comuna Şona şi altul de 43 de ani din Lancrăm sunt cercetaţi penal de poliţişti după ce au fost prinşi în trafic, luni, cu 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La ora 18.30, poliţiştii Postului de Poliţie Şona l-au depistat pe G.V., de 50 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Biia, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 20.22, poliţiştii rutieri din Sebeş au oprit pentru control, pe strada Dorin Pavel din municipiu, un autoturism condus de D.I., de 43 de ani, din Lancrăm.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul municipal Sebeş, unde i-a fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei doi şoferi sunt cercetaţi pentru conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax