Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinși la furat de iepuri dintr-o gospodărie din Unirea: Doi minori sunt cercetați penal de polițiști pentru furt calificat

Publicat

expozitie animale mici iepuri aiud

Doi minori din Unirea sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat după ce au sustras mai mulți iepuri de casă dintr-o gospodărie din localitate.

Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată la data de 10.07.2013 de către o persoană din comuna Unirea, cu privire la faptul că din anexele locuinţei sale i-au fost sustraşi mai mulţi iepuri de casă.

Din investigaţiile ulterioare efectuate de poliţişti s-a reuşit identificarea a doi minori, suspecţi de comiterea acestei infracţiuni de furt.

Din verificări a rezultat faptul că minorii, de 16 şi respectiv 12 ani, ambii din comuna Unirea, în noaptea de 9 spre 10 iulie 2013, au pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor, în anexele părţii vătămate, din Unirea, de unde au sustras mai mulţi iepuri de casă.

Faţă de cei doi minori se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208 alin. 1, 209 alin. 1 lit. a, g şi i din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Muflextenthousand

    duminică, 21.07.2013 at 15:28

    Bravo, in loc sa scrieti despre hotii si coruptii care fura tara noastra scrieti despre niste copii care fura de foame.

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 21.07.2013 at 16:03

      @Muflextenthousand 4u, am impresia ca faci niste confuzii. Presa nu este nici politie , nici justiție. Asa ca vorbeste mai intai cu procurorii, sa-i prinda si dupa aia scriem. Altfel daca ai vreo dovada despre vreun corupt neprins poți scrie tu daca iti si asumi raspunderea.

      • arpad szabo

        luni, 21.10.2013 at 11:01

        desigur daca as fi inlocul pagubitului as face tot posibilul sa nu mi se mai intample .Dar sa judecam drept pentru ce a facut DL.Becali fara scoala multa aprimit 3 ani iar doi generali implicati au primit 2 ani nu mi se pare echitabil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax