Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prinşi la volan, fără permis: Patru bărbaţi sunt cercetaţi penal, după ce au fost opriţi în trafic de poliţiştii din Alba

Publicat

pol

Ziua de joi a fost una „cu ghinion” pentru mai multe persoane aflate la volanul autoturismelor, în trafic, pe teritoriul judeţului Alba. Aflați la volan fără permis de conducere, patru bărbaţi au fost trași pe dreapta și luați la întrebări de polițiști.

Primul astfel de caz s-a înregistrat joi, în jurul orei 00.30, pe raza orașului Zlatna. Polițiștii au oprit în trafic un bărbat de 54 de ani din Cetatea de Baltă. În urma verificărilor, s-a stabilit că șoferul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.

Și pe Drumul Național 7, în afara localității Vințu de Jos, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Alba a oprit pentru control un autoturism condus de un cetățean de 30 de ani, din Bulgaria. Poliţiştii au descoperit că tânărul nu deţinea permis de conducere valabil, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

În  aceeași situație s-a aflat și un șofer de 29 de ani din comuna Păuca, județul Sibiu. Acesta a fost oprit în trafic pe raza satului Cărpiniș din Comuna Roșia Montană. Bărbatul de 29 de ani conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, motiv pentru care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drum public a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Și la Aiud, un șofer de 41 de ani s-a urcat la volan, cu toate că avea permisul de conducere anulat. Pe lângă această infracțiune, șoferul mai consumase și băuturi alcoolice, așa că nu le-a fost greu oamenilor legii să-l identifice în trafic. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,46mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul cu pricina s-a ales acum cu un dosar cu mai infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax