Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prințul Charles NU a transmis ca acceptă titlul de ”Prinț al Transilvaniei” oferit de Hava! Viceprimarul Pleșa invocă o neînțelegere

Publicat

Charles Prințul Charles nu și-a transmis autorităților locale din Alba Iulia acceptul cu privire la propunerea acestora de a-i conferi titlul onorific de ”Prinț al Transilvaniei”, așa cum ar fi anunțat viceprimarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Știrea a făcut ieri ocolul agențiilor de presă, al siteurilor de știri și al televiziunilor, avându-l ca sursă pe Gabriel Pleșa. Viceprimarul din Alba Iulia spune însă că a fost o ”neînțelegere” și că de fapt a confirmat doar trimiterea invitației către acesta.

Acesta afirmă că jurnaliștii nu au înțeles exact ceea ce a dorit el să spună, deși declarațiile sale inițiale au fost înregistrate. ”Eu nu știam nimic, după ce am fost întrebat de presă, m-am informat și am confirmat că s-a trimis o invitație. Nu mai știu exact cum m-am exprimat dar așa a ieșit și seara când am văzut era deja foarte târziu, știrea era deja peste tot” a spus Pleșa.

Declarația ulterioară a acestuia este destul de ciudată în contextul în care a oferit și detalii, dar și o posibilă dată pentru ”eveniment”: zilele orașului. ”Nu ştiu când se va întâmpla, dar probabil în acest an, posibil la Zilele Oraşului Alba Iulia”, a spus inițial pentru MEDIAFAX, Gabriel Pleşa.

 

gabi plesa, viceprimar Situația puțin probabilă în care Prințul Charles ar accepta titlul onorific de ”Prinț al Transilvaniei” ar deveni foarte complicată pentru administrația locală din Alba Iulia, care de fapt nu are nici o pârghie legală prin care să își onoreze invitația.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tara lui Papura Voda

    joi, 13.04.2017 at 16:40

    Eh, lasa ca ati reusit sa promovati orasul cu ocazia asta mai mult decat v-ati fi dorit.
    Numai ca ati reusit aceasta „performanta” cazand in adancurile penibilului.
    Nu stiu cum mai rezista populatia sa fie condusa de asemenea incompetenti care se ocupa numai cu ce nu trebuie in vremuri in care esti omorat in spitale.
    Mi-e sila de voi ma, derbedeilor!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax