Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Priorităţile Guvernului pentru 2012: păstrarea locurilor de muncă şi a investiţiilor

Publicat

Primul-ministru Emil Boc a amintit, în cadrul şedinţei de guvern de miercuri, ca principale priorităţi pentru 2012, păstrarea locurilor de muncă şi a investiţiilor, precum şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene, fiind esenţiale pentru „menţinerea ritmului de creştere economică, de 2,1%, prognozat pentru 2012”.

„Obiectivul nostru este de a aduce în România 6 miliarde de euro, ceea ce va face ca gradul de absorbţie a fondurilor europene să fie de minim 20% în 2012, cele 6 miliarde de euro contribuind decisiv la susţinerea creşterii economice, în contextul în care, din nefericire, în Uniunea Europeană există chiar şi posibilitatea revenirii în recesiune, în special în zona euro”, a spus Boc, precizând că Guvernul va urmări cu atenţie cheltuirea cu eficienţă şi transparenţă a resurselor bugetare pentru investiţii.

Un alt obiectiv al Guvernului pentru 2012 este, potrivit premierului, continuarea reformei statului în domeniile: sănătăţii, educaţiei, muncii şi asistenţei sociale, fiscal, precum şi a companiilor de stat. Alte obiective menţionate de premier pentru 2012 sunt continuarea luptei pentru combaterea evaziunii fiscale, susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii şi a mediului de afaceri.

Primul-ministru a solicitat membrilor cabinetului responsabilitate şi continuarea măsurilor în vederea păstrării credibilităţii României pe plan extern.

„România nu are altă şansă decât să rămână credibilă, prudentă şi responsabilă. De aceea, vă invit ca, şi în 2012, să nu avem în vedere anul electoral, ci în primul rând interesul României de a rămâne responsabilă, credibilă în plan internaţional”, a precizat primul-ministru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    joi, 05.01.2012 at 11:28

    POVESTI PE PITA.DEOCAMNDATA VAD CA SUNT TOT MAI SARAC, CU PENSIA INGHETATA, DUPA FURTUL LEGIIPENSIEI DE ANASTASE, LA COMANDA LUI BASESCU.DUPA ADOPTATEA LEGII SANATATI, VOM TRAI CA IN LAGARELE LUI HITLER, DE SI ACOLO, INAINTE DE SFARSIT MAI ERA UN CABINET MEDICAL.LA NOI SI ACESTEA SE POR PRIVATIZA SI VOR PROFIT.IN SANATATE POTI FACE PROFIT DACA LASI BOLNAVUL SA MOARA, SI TRAGI, TOATA AVEREA DE PE EL CATRE TINE CA PRIVAT.NU EGZISTA OMENIE, ENPATIE, FRICA DE BUNUL DUMNEZEU CAN E VORBA DE PROFIT, DE INBOGATIRE.PROFITUL SI INBOGATIREA AU DUS LA PERFECTIUNE BASESCU PDL-UDMR-UNPR-MINORITATI.NOI VOM MURI IN FATA SPITALELOR PRIVATE, VOM FI TRATATI CA NISTE GUNOAIE.ASTA E REFORMA LUI BASESCU IN SANATATE.SI LUMEAQ CARE NU STIE CE O ASTEAPTA TACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax