Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PRO România schimbă candidatul la președinția Consiliului Județean Alba. Mircea Frențiu rămâne pe lista de consilieri

Publicat

Medicul Mircea Frențiu nu mai candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Alba dar va deschide lista consilierilor propuși de PRO România, a anunțat biroul de presă al partidului. Numele candidatului la președinția instituției va fi făcut public peste câteva zile.

”PRO România definitivează, în aceste zile, lista cu care se va prezenta în alegerile pentru Consiliul Județean Alba. Printre cei nominalizați se numără, printre alții, nu neapărat în această ordine, Horațiu Florea, Cătălin Cămărășan, Liviu Rusu, Darius Cordea, Sorin Vasile, Mircea Leahu, Nicolae Vârciu sau Dragomir Morcan. Lista va fi deschisă, cu siguranță, de doctorul Mircea Frențiu, una dintre personalitățile cu notorietate și credibilitate în rândul cetățenilor județului” se arată în comunicat.

„Pentru mine este onoare să fiu pe prima poziție a listei PRO România la Consiliul Județean. Îmi asum, în baza experienței profesionale, mai multe proiecte care privesc sistemul de sănătate din Alba și sunt convins că acestea vor fi benefice pacienților dar și cadrelor medicale (…) De asemenea, îmi fac o promisiune din a sprijini, în interiorul partidului nostru, tinerii mai nou intrați în politică, fiindcă o ruptură între generații este mai mult decât nocivă”, a precizat doctorul Mircea Frențiu.

Medicul fusese anunțat drept candidatul formațiunii la această funcție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 06.08.2020 at 22:04

    Mai omule, am avut impresie buna despre tine,dar vad ca-ti place balacareala ieftina. Ce meserie frumoasa ai.Dar se vede ca la batranete te-ai saturat de ea. Pacat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax