Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Probele practice eliminatorii pentru titularizare pe posturile de profesor din Alba, trecute cu brio de cei 38 de candidați

Publicat

Luni s-au desfăşurat probele practice eliminatorii în cadrul examenului de titularizare pe posturile de profesor din judeţul Alba, iar miercuri sunt programate testările scrise. Cei 38 de candidaţi au susţinut testări la Informatică, Alimentaţie publică şi turism, Baschet, Volei, Handbal, Artă vocală, Construcţii şi lucrări publice, Dansuri populare, Electromecanică şi electrotehnică. Potrivit IȘJ Alba, toți participanți au promovat, urmând ca miercuri să susțină proba scrisă.

Un număr de 674 de candidaţi din Alba şi din alte judeţe vor susţine probele scrise. Anul acesta, în judeţul Alba sunt scoase la concurs 96 de posturi, cele mai multe fiind la Română, Istorie şi Limba Engleză. La Centrul nr. 1 – Colegiul Naţional „Horea , Cloşca şi Crişan, s-au înscris 395 de persoane, dintre care doar 378 şi-au validat dosarele de înscriere. La Centrul nr. 2 de examinare – Colegiul Tehnic „Apulum”, s-au înscris 279 de candidaţi, însă doar 263 de persoane şi-au confirmat participarea. Cei care nu au făcut această operaţiune, mai pot să se prezinte până marţi, la ora 18.00, în caz contrar neavând posibilitatea de a intra în concurs.

Şi profesorii vor trece prin aceleaşi emoţii pe care le-au trăit şi liceenii, sălile de examen fiind supravegheate video. După încheierea examenului, lucrările vor fi trimise la corectat în alte judeţe, acestea urmând să fie stabilite de către Ministerul Educaţiei. Fiecare candidat, pentru a promova examenul de titularizare trebuie să obţină minim nota 7.

Depunerea dosarelor a avut loc în perioada 14-24 iunie, cele mai multe fiind înregistrate la Limba română, unde cele două locuri titularizabile sunt dorite de către 78 de candidaţi. Şi pentru catedra de Istorie s-au înscris 39 de candidaţi, urmată de catedra de Limba Engleză, unde vor concura 57 de candidaţi pe 4 posturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate