Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Probleme cu lemnul pentru foc, la Roșia Montană: Cantitățile tăiate nu ies la socoteală. Ce spune spune viceprimarul comunei

Publicat

Viceprimarul din Roșia Montană, Vasile Morariu, atrage atenția asupra unei cantități de lemn tăiată și marcată în plus în urma unei partide pentru lemne de foc necesare instituțiilor publice din comună. 

Mai exact, Morariu a declarat pentru alba24.ro, că de pe fondul forestier al UAT Roșia Montană, din zona Dealu Mare s-au tăiat 350 de metri cubi de lemn, lemn necesar pentru încălzirea instituțiilor publice din Roșia Montană. 

Aproape toată cantitatea de lemne, cu excepția a 12 metri cubi a fost deja livrată către instituțiile în cauză.

Însă, viceprimarul susține că pe lângă cei 350 de metri cubi pentru care s-a format partida, au mai fost tăiați în plus încă în jur de 100 de metri cubi și alți 100 de metri cubi au fost marcați pentru tăiere.

Momentan lemnul tăiat să află în pădure, iar potrivit viceprimarului Morariu a fost inițiat un control intern pentru a se stabili de ce au fost tăiat lemn în plus și marcat.

De asemenea cei 12 metri cubi din cei 350 nu pot fi duși către instituții deoarece se află pe un camion, dar care este încărcat cu mai mulți metri cubi decât cei 12 prevăzuți, a mai explicat Vasile Morariu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax