Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Probleme de cuplu” pe strada Arnsberg din Alba Iulia. Ameţit de băutură, un bărbat a primit amendă, după ce şi-a ameninţat concubina

Publicat

Un scandal izbucnit de la „probleme de cuplu” pe strada Arnsberg din Alba Iulia a fost urmat de o amendă aplicată de oamenii legii, unui bărbat de 34 de ani care-şi ameninţa concubina, aflat într-o avansată stare de ebrietate.

Incidentul s-a petrecut marţi seara, iar la faţa locului intervenit o patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică, formată dintr-un jandarm şi un poliţist. P.M. (34 de ani), influenţat de aburii alcolului, îşi înjura concubina şi o ameninţa cu acte de violenţă, într-un bloc de pe strada Arnsberg din Alba Iulia. Femeia a sunat la 112 și a solicitat ajutor. Bărbatul a motivat că acest conflict a pornit de la „probleme de cuplu”, însă nu a scăpat de o amendă în valoare de 200 de lei.

Jandarmii reamintesc că „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să le lezeze demnitatea şi onoarea constituie contravenţie şi se sancţionează cu  amendă de la 200 lei la 1.000 lei. În cazul în care faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate cuantumul sancţiunii pecuniare creşte, fiind cuprins între  1.000 lei şi 3.000 lei. (Legea nr. 61 din 27 septembrie 1991  – republicată – pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice)”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax