Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Probleme la furnizarea apei potabile în localități din Alba, zona Apuseni, din cauza secetei. Zonele vizate

Publicat

Apa CTTA a anunțat sâmbătă că în mai multe localități din Apuseni, nu se poate asigura furnizarea apei potabile din sursa disponibilă, din cauza secetei.

”Din cauza lipsei precipitațiilor din ultima perioadă, sursa de apa potabilă care deservește consumatorii din comuna Gârda de Sus, satele: Ocoale, Hănășești, Mununa, Dealu Frumos, Gârda Seacă, Ghețar – nu poate asigura furnizarea apei potabile în localitățile sus menționate.

Furnizarea apei potabile se va face în funcție de cantitățile de apă acumulate, iar în acest sens recomandăm un consum moderat al acesteia”, a anunțat operatorul.

Potrivit Apa CTTA, la reluarea furnizării pot aparea modificări ale parametrului turbiditate, situație în care locuitorilor le este recomandat să folosească apa doar în scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate imediat Dispeceratului la numărul de telefon 0258.834.501, în vederea intervenției

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax