Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Probleme la Youtube, Gmail și alte servicii Google, luni după-amiază. Mii de utilizatori din întreaga lume nu le puteau accesa

Publicat

Mai multe servicii printre care Youtube, Gmail și Google Drive, au căzut luni pentru mii de utilizatori din întreaga lume, relatează Reuters.

UPDATE ORA 16,23: Servicii ale Google, inclusiv YouTube, Gmail şi Google Drive, au redevenit luni funcţionale, pentru majoritatea utilizatorilor, după probleme care au afectat mii de persoane din mai multe ţări, informează Reuters. Site-ul Google care afişează problemele de funcţionare a notat că serviciile care au fost afectate timp de aproape o oră ar trebui să fie funcţionale în cazul majorităţii utilizatorilor.

Utilizatorii Gmail primeeau erori de tipul „We’re sorry but your account is temporarily unavailable”.

Pe site-ul Youtube userii erau întâmpinați cu mesajul „Something went wrong”.

Unii utilizatori au raportat probleme și cu Google Photos și Google Classroom în contextul în care milioane de elevi și studenți au trecut la învățământ de la distanță datorită pandemiei de COVID-19.

Site-ul Downdetector numărase la primele ore ale după-amiezii peste 9.000 de plângeri formulate de utilizatorii Youtube care nu pot accesa platforma, erori similare fiind raportate și pentru celelalte servicii Google căzute.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax