Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Probleme semnalate la platforma ANOFM de servicii online pentru angajatori. Firmele, rugate să verifice conturile și datele

Publicat

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță angajatorii cu privire la necesitatea verificării conturilor și informațiilor din „Platforma Servicii Online Angajatori” și registrul “Internship” ce au fost create/introduse în perioada 20 decembrie 2023 și 31 ianuarie 2024.

Potrivit reprezentanților ANOFM, recent au fost identificate unele dificultăți tehnice în funcționarea site-ului www.anofm.gov.ro și a Platformei Servicii Online Angajatori, astfel că, în cazul constatării absenței unor date, angajatorii sunt rugați să le reintroducă în cel mai scurt timp posibil.

„Facem apel la angajatorii care întâmpină dificultăți în procesul de autentificare sau înregistrare în „Platforma Servicii Online Angajatori” să utilizeze butonul – Raportează problema de înregistrare/autentificare și să completeze formularul afișat.

De asemenea, în situația unor dificultăți survenite după autentificare, în etapa de reîncărcare a datelor, rugăm angajatorii să deschidă un tichet prin opțiunea – Raportează problema, furnizând detalii specifice despre situația întâmpinată.

Angajatoriilor care utilizează registrul “Internship” și au creat conturi/au introdus date în perioada menționată le recomandăm să se adreseze cu celeritate secretariatului agenției județene în raza căreia își au sediul social, prin e-mail, la adresa ajofm.xx@anofm.gov.ro, unde “xx” reprezintă codul județului (exemplu: pentru Alba, adresa este ajofm.ab@anofm.gov.ro).

Ne exprimăm regretul pentru orice inconvenient cauzat și asigurăm pe toți angajatorii că echipa noastră tehnică lucrează pentru a rezolva rapid orice situație semnalată de utilizatorii noștri”, au transmis într-un comunicat reprezentanții AFM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasi

    miercuri, 31.01.2024 at 11:35

    VAI De mama voastra cu programele voastre ieftine si de doi bani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax