Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Problemele cu exproprierile de păduri din zona Dealul Săcel, rezolvate de ministrul Transporturilor. Lucrările la primul tunel de autostradă încep în aprilie

Publicat

Lucrări autostradă

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, a anunţat la Sibiu că a rezolvat problemele legate de exproprierile de păduri în zona Dealul Săcel, unde va fi amenajat primul tunel de autostradă din ţară. Pe o suprafaţă de 340 metri, acesta face parte din lotul IV din autostrada Orăştie-Sibiu.

Odată probleme de exproprieri rezolvate, ministrul se aşteaptă ca lucrările să fie finalizate cât mai repede. Reamintim că Alexandru Nazare a mai făcut o vizită în zona lucrărilor la autostradă din Sibiu, în urmă cu două săptămâni, când a spus că se va ocupa de soluţionarea exproprierilor de pădure, ce întârziau lucrările.

În perioada următoare, cel  mai devreme în aprilie, vor fi defrişate 12 hectare de pădure, pentru amenajarea tunelului.

Firma care se ocupă de construirea autostrăzii pe lotul menţionat este Astaldi (Italia), în asociere cu Euroconstruct Trading 98 şi Astalrom din România.

Lotul IV din tronsonul de autostradă Orăştie-Sibiu cuprinde 16,2 kilometri, în zona dintre Sălişte şi şoseaua de centură a Sibiului. Valoarea investiţiei este de 484 de milioane lei fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax