Connect with us
Publicitate

POLITICA

Problemele din cartierul „Meridian” din Alba Iulia, subiect de dispută politică

Publicat

Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, face unele precizări în legătură cu ultimele evenimente din cartierul albaiulian “Meridian”. Acesta spune că autorităţile “dau dovadă de politicianism şi uită principala lor responsabilitate legată de soluţii la treburile gospodăreşti”.

Acesta a urmărit viteza de reacţie  a autorităţilor pivind rezolvarea problemei privind necesitatea utilităţilor în cartier.

“După conferinta de presă a politicianistului Mircea Hava, concluzia este una la care eu personal mă aşteptam: preluarea reţelei de către societatea de apă mai întârizie, întrucât se impun noi condiţii cetăţenilor din zonă, aproape imposibil de realizat (…) Am asistat la o conferinţă de presă şi o deplasare în zonă doar pentru… imagine, nimic pentru nişte cetăţeni care merită premiaţi, întrucât au făcut inclusiv reteaua de iluminat public din propriii lor bani”, a declarat Florin Roman.

Liberalii aşteaptă în continuare răspunsuri urgente din partea administraţiei locale legate de proiectul de hotărâre promis pentru prima şedinţă a Consiliului Local, referitor la preluarea reţelei pentru a putea fi realizate contractele pentru branşamentele individuale.

“Dacă Mircea Hava nu se ţine de cuvânt, aşa cum nu a făcut-o nici în cazul Parcului Custozza, transformat dintr-un loc cu verdeaţă în loc de plajă, consilierii USL vor înainta un proiect de hotărâre referitor la preluarea reţelei, astfel încât cetăţenii să constate la vot cine vrea să le rezolve o problema absolut firească şi cine nu. Iar dacă răspunsul va fi negativ, doar pentru că proiectul vine din partea Opoziţiei şi Mircea Hava va minţi din nou, preluarea reţelei şi contorizarea individuală vor fi făcute în primele zile de mandat ale noului primar USL şi al noului consiliu local, dominat de USL”, promite liberalul Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Aceeasi garagata din partea lui Roman

    luni, 22.08.2011 at 06:54

    Daca nu s-ar apropia alegerile, Roman ar fi doar un roman necunoscut !

    • ala

      marți, 23.08.2011 at 11:38

      Oricum e necunoscut…si as spune si necunoscator 😉

  2. Petrescu

    marți, 23.08.2011 at 14:20

    In tarile civilizate, constructiile apar doar dupa ce primaria pune la dispozitie strazile asfaltate si toate utilitatile trase la bordura. La noi e exact pe dos, si se mai mira de haosul creat…

  3. cora

    miercuri, 24.08.2011 at 09:31

    Se apropie campania electorala, Piticul Atomic se pregateste intens…………DEGEABA!!! Nici familia lui nu-l voteaza!!! Noi, albaiulienii, NICIODATA!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax