Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Probleme cu furnizarea apei potabile în mai multe localități din Apuseni. Ce s-a întâmplat

Publicat

În mai multe localități din Alba sunt probleme legate de furnizare apei, anunță într-o postare pe Facebook, compania de apă. 

Mai exact, din cauza lipsei precipitațiilor din ultima perioada, sursa de apă ce asigura furnizarea apei potabile în Gârda de Sus cu satele Ocoale, Hanasesti, Mununa, Ghetar si Dealu Frumos, a scazut considerabil.

Astfel, SC APA CTTA SA – Sucursala Apuseni anunță furnizarea apei potabile în localitățile menționate în funcție de volumul de apa acumulat.

De asemenea,  consumatorii sunt anunțați că pot aparea modificări ale parametrului turbiditate, situație în care sunt sfătuiți să folosească apa doar în scop menajer, iar eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar să le semnaleze imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax