Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Procent de 100% la admiterea în academiile şi şcolile de forţe ale Armatei pentru absolvenţii Colegiului Militar din Alba Iulia

Publicat

Toţi cei 95 de absolvenţi ai Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia care au susţinut în această vară examene de admitere în academiile şi şcolile categoriilor de forţe ale Armatei au fost declaraţi admişi, procentajul fiind astfel de 100%, potrivit unui anunţ făcut miercuri pe pagina de Facebook a unităţii de învăţământ.

”Procent de 100% la admiterea în academiile şi şcolile categoriilor de forţe ale Armatei. Toţi cei 95 de absolvenţi ai Promoţiei ,,Nicolae Bălcescu – 200” a Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” care au susţinut examene de admitere în academiile şi şcolile categoriilor de forţe ale Armatei, au fost declaraţi admis, procent de 100%.

Astfel, la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov au fost admişi 32 de absolvenţi (26 băieţi şi 6 fete), la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” Bucureşti au fost admişi 23 de absolvenţi (17 băieţi şi 6 fete), la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu alţi 26 de absolvenţi (23 băieţi şi 3 fete) iar la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanţa au fost admişi 7 absolvenţi.

Vezi și: FOTO: De la Alba Iulia la Pentagon și Fort Sill. Fostă elevă a Colegiului Militar, șefă de promoție la cursuri în SUA

Alţi trei absolvenţi (băieţi) îşi vor desăvârşi pregătirea la Institutul Medico Militar – catedra Târgu Mureş iar trei absolvenţi la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” respectiv Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”.

Un absolvent va urma Şcoala Militară de Maiştri şi Subofiţeri. Dragi absolvenţi, de acum studenţi, vă felicităm pentru alegerile făcute şi pentru reuşite şi vă îndemnăm să ţintiţi mereu cât mai sus şi să nu renunţaţi niciodată la aspiraţiile voastre!” au scris pe facebook, reprezentanții Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax