Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proces împotriva Google pentru monitorizarea activității Google Chrome în modul Incognito. Utilizatorii cer câte 5.000 de dolari

Publicat

Google a introdus modul Incognito în Chrome, pentru a preveni browser-ul să stocheze cookie-urile și istoricul web, atunci când navigăm pe internet.

Cu toate acestea, se pare că afirmațiile gigantului tech nu sunt conforme cu realitatea, iar utilizatorii nu navighează pe internet chiar atât de incognito pe cât cred.

Procesul împotriva Google LLC a fost depus săptămâna aceasta, marți, la Judecătoria Districtului de Nord al Californiei și solicită daune în valoare de 5 miliarde de dolari, adică 5 mii de dolari pentru fiecare utilizator al modului Incognito din iunie 2016, până în prezent.

Conform documentelor depuse în cadrul procesului, Google este acuzat că urmărește activitatea web a utilizatorilor, indiferent de măsurile de anonimat pe care aceștia le aplică.

Sursă: Cert.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax