Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proces îndelungat la instanțele din Alba, pentru un aparat de jocuri distrus și o tentativă de furt. Tineri din Sebeș, implicați

Publicat

pacanele

Un tânăr din Sebeș, condamnat la trei ani și două luni de închisoare, pentru distrugerea unui aparat de jocuri de noroc și tentativă de furt calificat, a făcut apel la sentința dată de instanță.

Deși cele două fapte s-au întâmplat în 2016 și 2017,  o primă condamnare a venit în luna aprilie a anului 2019, dosarul pe rolul Curții de Apel Alba Iulia a fost înregistrat în data de 28 august 2019, iar un prim termen de judecată va fi în 18 octombrie.

Pe lângă tânărul B.R.G, în dosar pentru tentativa de furt calificat a mai fost condamnat și P.V.A, la doi ani și șase luni de închisoare.

Potrivit motivării magistraților de la Judecătoria Sebeș, în 18 iunie 2016, după ce a jucat mai multe ore la un aparat de jocuri de noroc, enervat că nu câștigă, B.R.G. a lovit ecranul aparatului ,pe care l-a distrus, apoi a părăsit sala de jocuri.

Un an mai târziu, în 15 iunie 2017, tânărul, alături de alt bărbat, a sărit gardul unei case din Sebeș și a încercat să fure mai multe bunuri. Proprietarul locuinței era acasă și, când a auzit zgomotele făcute de cei doi, a ieșit afară și a sunat la poliție. Polițiștii au ajuns la fața locului și i-au urmărit, dar nu au reușit să îi prindă.

În urma probelor ridicate de către criminaliști, au fost descoperite mai multe amprente care aparțineau lui P.V.A, iar în timpul urmăririi, un polițist l-a recunoscut pe unul dintre făptași. Tinerii nu au reușit să sustragă nimic din locuința în care au intrat și pentru faptele lor au fost trimiși în judecată pentru tentativă de furt calificat.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, dosarul pentru distrugere și tentativă de furt calificat a fost înregistrat în 5 martie 2018. O primă condamnare a venit în 1 aprilie 2019, când B.R.G. a fost condamnat la 3 ani și două luni de închisoare, tânărul fiind condamnat și în trecut pentru furt calificat. P.V.A. a fost condamnat la doi și șase luni de închisoare pentru aceeași faptă.

Cei doi inculpați au făcut apel la decizia judecătorilor din Sebeș, iar un prim termen la Curtea de Apel Alba Iulia a fost programat pentru data de 18 octombrie 2019.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax