Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proces la Alba Iulia: Bărbat înșelat de o femeie pe care a cunoscut-o pe un site de matrimoniale. Cum a rămas fără bani

Publicat

Un bărbat aflat la muncă în Germania a devenit victimă înt-un dosar de înșelătorie, după ce a cunoscut o femeie pe un site de matrimoniale și a început să discute cu ea. 

Inculpatul din dosar este chiar femeia în cauză care a cerut de la bărbați mai mulți bani, în ideea în care îi promitea că va merge la el în Germania. 

După o decizie la instanța de fond din Hunedoara, magistrații Curții de Apel Alba Iulia au dat o decizie definitivă, în data de 9 noiembrie 2022, iar motivarea a fost făcută publică.

Potrivit motivării instanței, în luna mai a anului 2020, cei doi s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, iar apoi au început să discute pe Facebook. La un moment au purtat discuții legate de deplasarea femeii în Germania pentru a se cunoaște.

Bărbatul i-a trimis 150 de euro pentru un bilet către Germania, iar o zi mai târziu, femeia l-a sunat și i-a spus că este în vamă și are de plătit 300 de euro, minimul unei amenzi pe care o avea primită.

În schimb femeia era în Sibiu și discuta telefonic cu bărbatul.

Acesta s-a dus și i-a transferat 300 de euro, dar mai târziu femeia l-a sunat și i-a spus că mai trebuie să îi trimită încă 300 de euro, altfel nu poate trece granița.

”inculpata a comunicat părții civile faptul că, pentru a putea intra în Germania, amenda trebuia achitată integral şi că nu i se permitea să treacă graniţa în Germania, astfel că nu va mai ajunge la aceasta. În acest moment partea civilă a realizat că a fost victima unei înșelăciuni și a solicitat restituirea sumelor transferate, în caz contrar, spunându-i inculpatei că o va da în judecată”, se arată în motivarea instanței.

După mai bine de doi ani, în 6 iunie 2022, magistrații din Hunedoara au condamnat-o pe femeie la 6 luni de închisoare cu amânare pentru înșelaciune.

În apel, dosarul a venit la Alba Iulia, la Curtea de Apel. La Alba Iulia, în data de 9 noiembrie 2022 a fost dată o sentință definitivă. Pedeapsa a fost menținută, însă magistrații au obligat-o pe femeie să plătească suma de 200 de euro cu titlul cheltuieli de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax