Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proces la Judecătoria Alba Iulia: Șoferul unui BMW prins cu un permis fals de conducere. Cât l-a costat documentul falsificat

Publicat

Un bărbat din Bihor a fost recent trimis în judecată de magistrații din Alba Iulia. Dosarul bărbatului a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 6 martie 2024. 

Motivul pentru care bărbatul va ajunge în fața magistraților este acela că a condus un autoturism, cu un permis fals de conducere.

Acesta a fost oprit în urmă cu mai bine de trei ani, pe o stradă din Cugir, în timp ce conducea un BMW.

S-a întâmplat în timpul unui control de rutină, în data de 11 august 2020.

Atunci a fost tras pe dreapta de polițiști, iar când oamenii legii i-au cerut permisul a prezentat unul emis în Ungaria.

În primă fază a a spus că a a făcut școala de șoferi în țara vecină, însă când s-a ales cu un dosar penal, a recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat.

De unde a obținut permisul fals

Bărbatul a recunoscut că l-a cumparat cu suma de 1500 de euro, de la o persoană pe care a cunoscut-o într-un bar.

A intrat în discuţie cu acea persoana şi i-a spus ca îi trebuie un permis de conducere maghiar valabil pentru categoriile de autovehicule A B C CE. Acesta i-a cerut suma de 1500 euro şi i-a spus ca doar pentru categoria B permisul este mai ieftin.

A convenit cu acesta să îi procure un permis de conducere maghiar valabil pentru categoriile de autovehicule A B C CE şi după aproximativ o săptămână i-a dat o copie xerox color după buletinul său şi suma de 1500 euro.

După aproximativ o luna de zile bărbatul i-a adus permisul de conducere maghiar pe numele său şi cu datele sale, i-a spus că nu o sa fie probleme cu poliția, deoarece este valabil şi este înregistrat în Ungaria, au notat magistrații în motivarea instanței.

La mai bine de trei ani de la comiterea faptei, bărbatul va ajunge în fața instanței pentru infracțiunea de conducere fără permis de conducere, uz de fals și nstigare la fals material în înscrisuri oficiale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax