Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Procesul care-l poate readuce pe Berbeceanu în fruntea BCCO Alba Iulia. Înalta Curte a stabilit primul termen

Publicat

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit primul termen de judecare a apelului în dosarul Traian Berbeceanu pentru data de 12 martie 2018. La finalul acestui proces, comisarul s-ar putea reîntoarce în funcția de șef al BCCO Alba Iulia, în care se găsea în momentul arestării.

DNA a motivat în câteva zile calea de atac formulată, în timp ce DIICOT i-a trebuit aproape 10 luni pentru același lucru.

Pe fond, comisarul-șef Traian Berbeceanu a fost achitat de infracțiunile de care a fost acuzat. Pe de altă parte, instanța i-a condamnat pe fostul șef al DIICOT Alba, procurorul Ioan Mureșan și pe cei considerați complicii săi, pentru represiune nedreaptă și complicitate la această infracțiune.

Sentința care va fi pronunțată va fi definitivă, iar dacă Traian Berbeceanu va fi achitat și de completul de 5 judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, acesta va reveni pe funcția pe care o deținea înainte de arestarea sa, și anume cea de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax