Connect with us
Publicitate

AIUD

Procurorii din Aiud vor să confiște trei bidoane de detergent lichid, un revolver, o undiță și o bancnotă falsă de 100 de dolari

Publicat

tribunal-justitie-decizie-instanta-e

Trei bidoane de detergent lichid, un pistol tip revolver, o undiță de 4 metri și o bancnotă falsă de 100 de dolari, cele mai recente bunuri pe care procurorii din Aiud vor să le confiște. 

Pe rolul Judecătoriei Aiud au fost înregistrate, luni, 11 ianuarie, mai multe dosare de confiscare a unori bunuri, care la un moment dat au făcut parte dintr-un dosar de urmărire.

Spre exemplu, procurorii au cerut confiscare a trei bidoane de detergent lichid, bidoane pe care scria ”Ariel”, însă acestea sunt contrafăcute, și pe 25 aprilie 2019 au fost descoperite într-un magazin de pe raza Aiudului, în timp ce erau puse la vânzare.

Revolverul a fost găsit pe data de 9 iulie 2020, de un copil, în zona podului de pe strada Cuza Voda din Aiud, iar tatăl acestuia l-a predat către autorități. Corpul revolverului era ruginit și nu era funcțional.

Băţul de pescuit telescopic de 4 metri marca ”Diabolo Balzer Germany” a fost găsit asupra unui bărbat în data de 24 mai 2020, care pescuia ilegal pe perioada de prohibiție. Procurorii au renunțat la urmărirea penală asupra bărbatului.

Bancnota de 100 de euro, este veche de mai bine de 16 ani. Acesta a fost predată către o bancă din Aiud în data de 9 octombrie 2004, însă între timp dosarul pentru punerea în circulație a unor bani falși a fost clasat.

Momentan dosarele de confiscare au fost înregistrate pe rolul Judecătoriei Aiud și vor avea termen de judecare pe 23 și 24 februarie 2021.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax