Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Procurorii din Alba Iulia, prezenți în școli și licee. Lecții de educație juridică, în cadrul săptămânii „Școala Altfel”

Publicat

Procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia participă, în săptămâna „Școala Alfel”, la o serie de activități ce vor avea loc în școlile și liceele din oraș. Scopul acestor activități prezentate elevilor se referă la promovarea educației juridice în cadrul instituțiilor de învățământ.

Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a vor participa săptămâna aceasta la câteva lecții de educație juridică, susținute de către procurorii din Alba Iulia. Obiectivul principal al acestora este facilitarea accesului elevilor la cunoștințele elementare de drept.

Acest program este stabilit în colaborare cu ISJ Alba, pe baza protocolului de colaborare privind educația juridică în unitățile de învățământ preuniversitar, semnat de Ministerul Public, MEN, MJ și onsiliul Superior al Magistraturii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax