Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Procurorul şef DIICOT Alba Iulia, Ioan Mureşan a cerut „apărarea reputaţiei” la CSM, după scrisoarea lui Berbeceanu

Publicat

Un raport al Inspecţiei Judiciare privind apărarea reputaţiei şefului DIICOT Alba Iulia, Ioan Mureşan, se află pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de marţi. Procurorul a cerut să fie luate măsuri de acest gen în contextul acuzaţiilor grave făcute publice în scrisoarea lui Traian Berbeceanu.

În 19 noiembrie, CSM ia în discuţie „Raportul Inspecţiei Judiciare nr. 4676/IJ/1210/DIP/2013, având ca obiect  cererea de apărare a reputaţiei profesionale formulată de domnul Ioan Mureşan, procuror şef al Serviciului Teritorial Alba Iulia din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism”. Şedinţa este programată de la ora 14.00.

Procurorul Ioan Mureşan a cerut “apărarea reputaţiei” în urma apariţiei scrisorii lui Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba în care acuza DIICOT că dosarul în care poliţistul este cercetat a fost fabricat pe baza unor acuzaţii din partea unor infractori pe care i-a anchetat şi care ar fi fost şantajaţi, dar şi că procurorii ar fi favorizat anumite persoane cercetate. Acuzaţiile se referă la procurorii Ioan Mureşan şi Sergiu Cean.

Citeşte şi Scrisoarea lăsată de Traian Berbeceanu.

Reamintim că pe rolul Curţii de Apel Bucureşti se află săptămâna aceasta propunerea DIICOT – Structura centrală de prelungire a mandatului de arestare preventivă pe numele comisarului Traian Berbeceanu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. bono

    luni, 18.11.2013 at 22:15

    Bai muresan reputatia e ceea ce un barbat isi apara singur iar daca nu ti-o poti apara inseamna ca nu o ai. Candva barbatii se duelau pt reputatie, acum plang la CSM ca sa le-o apere!
    Da’ de reputatia comisarului Berbeceanu ce zici? L-ati terfelit in baza unor „suspiciuni rezonabile” … halal justitie si reputatie!

  2. Pingback: CSM apără reputaţia procurorului Ioan Mureşan, şeful DIICOT Alba Iulia, în conflictul cu Traian Berbeceanu | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax