Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Producătorii şi comercianții din domeniul grădinăritului, invitaţi la Consiliul Judeţean Alba

Publicat

Consiliul Județean Alba va organiza cea de-a două ediție a Târgului Grădinarului, în perioada 18-19 martie, pe Platoul Romanilor din Alba Iulia.

Pentru a pregăti cât mai bine acest eveniment, joi, 24 februarie, Consiliul Județean Alba invită la sediul său toți producătorii şi comercianții din domeniul grădinăritului, instituțiile de specialitate şi reprezentanții mass-media, la o întâlnire de lucru ce are ca scop definitivarea programului acestui eveniment și discutarea unor aspecte practice privind desfășurarea târgului. Întâlnirea se va desfășura de la ora 12.00, în Sala „Mihai Viteazul”, a Consiliului Județean Alba.

Târgul Grădinarului se află la a doua ediție și deschide seria activităților organizate în acest an de Consiliul Județean pentru promovarea mediului economic din județul nostru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax