Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Producție 2012 la Cinema „Dacia” din Alba Iulia. Filmul „Taken2”, cu Liam Neeson în rolul principal rulează marți, de la 18.30

Publicat

Cinematograful „Dacia” din Alba Iulia încearcă, cu ultimele zvâcniri, să se mențină în peisajul cinematografic din România. Astfel, după ani de zile în care singurele filme care mai rulau în Alba Iulia erau cele vechi, epuizate deja în marele orașe, săptămâna aceasta ajunge în singurul cinema din Alba Iulia producția „Taken 2”, un film de acțiune ce îl are în rolul principal pe actorul Liam Neeson și care a avut premiera în România în luna octombrie.

Albaiulienii care doresc să vizioneze pelicula regizată de Olivier Megaton trebuie să știe că aceasta va fi difuzată la Cinema Dacia, marți, 13 noiembrie, de la ora 18.30, iar prețul unui bilet va fi 6 lei.

Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-şi salva fiica răpită în primul film Taken. În Taken 2: Teroare în Istanbul, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-şi proteja familia de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă.

Faimosul realizator Luc Besson (co-scenarist şi producător), co-scenaristul Robert Mark Kamen (care a lucrat şi la primul film Taken, alături de Besson) şi regizorul Olivier Megaton (Columbiana, Transporter 3) aduc pe marile ecrane Taken 2: Teroare în Istanbul, care vine după colosalul succes mondial al filmului Taken, lansat în 2008, film cu încasări de 224 milioane de dolari.

Publicul l-a aclamat pe Neeson în rolul lui Bryan Mills, un tată hiperprotector ale cărui talente – exersate în decursul multor operaţiuni sub acoperire – au fost puse la încercare la mult timp după ce s-a retras din CIA. Hotărât să-şi recupereze fiica, după ce aceasta fusese răpită dintr-un luxos apartament parizian, aventurile lui Bryan în Taken: Teroare în Paris au fost imediat înţelese şi admirate de orice părinte. Şi de această dată, Mills este în stare de orice pentru a-şi recâştiga libertatea şi a-şi salva familia din mâinile mafioţilor.

Sursa info film: Cinemagia.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dana

    luni, 12.11.2012 at 20:48

    Va recomand sa mergeti la film. Este unul dintre filmele de anul acesta ce nu trebuie pierdute. Dar daca in sala dati de niste tineri idioti, de care am dat noi azi, care mananca intruna seminte, fac poze, stau pe facebook si rad zgomotos din 2 in 2 minute, mai bine stati acasa si asteptati pana apare pe dvd/tv!!! Nici nu stiu de ce au cumparat biletele. A fost un grup de 5 (2 baieti si 3 fete). Poate in parc era prea frig… De vazut filmul, sigur nu l-au vazut si i-au mai deranjat si pe ceilalti… Asa ca, daca doriti intradevar sa vedeti filmul, intai asigurati-va ca in fata voastra la bilete nu sunt grupulete de 4-5 indivizi pusi pe distractie si imbracati-va bine. In sala e mai frig ca afara. Vizionare placuta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax