Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Produs potențial toxic, retras din magazinele Selgros din țară și Alba Iulia. Urme de oxid de etilenă într-o înghețată de vanilie

Publicat

Autoritatea Națională Sanitar- Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea de pe piață a unui sortiment de înghețată din magazinele Selgros din țară, între care și Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților ANSVSA, compania  General Mills, fabricantul Häagen-DazsTM, a luat decizia proactivă de a proceda la rechemare voluntară a produselor sale de înghețată Plain Vanilla comercializate în România.

Motivul retragerii : detectarea unor urme de oxid de etilenă (ETO)

”General Mills, fabricantul Häagen-DazsTM confirmă că doar produsul de mai jos, cu termen de expirare înainte de 21/05/2023, face obiectul rechemării.

Persoanele care au achiziționat produsul având datele de identificare respective (EAN, si care are termen de expirare înainte de 21.05.2023) sunt rugate să nu îl consume și să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se returneze contravaloarea acestuia”, se arată într-un comunicat pe site-ul ANSVSA.

Lista magazinelor Selgros din care se retrage produsul toxic

Sortimentul este retras și din magazinele Auchan.

sursa: site ANSVSA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SIJ

    miercuri, 13.07.2022 at 15:55

    Presupun ca sa si dat amenda mare nu ? ….. sigur …..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax