Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Profesoară de la o școală din județul Alba, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev minor

Publicat

salistea

O profesoară la o școală din comuna Săliștea, Județul Alba, a fost reținută de polițiștii din Alba și apoi plasată sub control judiciar cu interdicția de a mai participa la cursuri, după ce a fost acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, elev al școlii.

Surse judiciare au declarat că reprezentanții școlii au fost cei care au sesizat Poliția după ce ar fi aflat că un elev ar fi deținut fotografii indecente cu profesoara respectiva. Aceștia ar fi aflat despre situație de la ceilalți elevi. Se pare că profesoara ar fi întreținut trei acte sexuale cu minorul, în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019.

După izbucnirea scandalului, profesoara și-a dat demisia de la școala din Săliștea, dar și de la o altă unitate de învățământ la care aceasta preda ore de limba engleză. Profa acuzată că a întreținut relații sexuale cu elevul avea o vechime de 10 ani la școala din Săliștea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia instrumentează dosarul. Profesoara are interdicția de a mai participa la cursuri. Inițial a fost reținută însă ulterior instanța a decis să fie cercetată în stare de libertate, fiind plasată sub control judiciar.

 
 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax