Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Profesorii de la Colegiul Național Militar din Alba Iulia, imunizați cu două tipuri de vaccin. Precizările unității

Publicat

Reprezentanții Colegiului Național ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia anunță luni că a început vaccinarea cadrelor didactice din unitate. Profesorii au fost imunizați cu două tipuri de vaccin în funcție de vârstă și recomandările medicale. 

La Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a început vaccinarea cadrelor didactice care și-au exprimat disponibilitatea de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Vaccinul AstraZeneca a fost administrat beneficiarilor în cadrul centrului de vaccinare organizat la colegiul militar, iar vaccinul Pfizer, la unul dintre centrele de vaccinare din municipiu, potrivit surselor citate.

Profesorii care s-au vaccinat au luat această decizie din dorința de a reveni mai repede la normalitatea dinainte de pandemie și la orele predate față în față, la şcoală.

Vaccinarea cadrelor didactice, a personalului didactic auxiliar și nedidactic va continua și în perioada următoare, în funcție de opțiuni și programările la vaccin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax