Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Profesorul Nicolae Ota are nevoie de ajutor. Fiul său face apel către cei care pot dona sânge pentru respectatul dascăl

Publicat

nicolae ota Reputatul profesor, Nicolae Ota are nevoie de ajutorul albaiulienilor. Dascălul, care a croit carierele și viețile a generații întregi de elevi, este bolnav și are nevoie urgentă de sânge. Mesajul care face apel la cei care pot să dea o mână de ajutor a fost postat pe pagina de facebook al fiului său Radu.

„Vă salut dragi prieteni! Tatal meu, profesorul Nicolae Ota, are nevoie de donatori de sânge. Dacă cumva va permite sănătatea sau aveți timp, am fi recunoscători dacă ați dona sange cu specificarea clară a numelui persoanei pentru care faceți acest gest și a centrului pentru transfuzii Alba. Va multumim frumos!” a scris Radu Ota pe pagina sa de facebook.

Nicolae Ota este unul din cei mai reputaţi profesori din judeţul Alba. El a fost ales în 1990 ca reprezentant al învăţământului în Consiliul Provizoriu Judeţean Alba. Între 1990 şi 1997 a fost ales director al Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” iar ani la rând a fost desemnat de către directorii şcolilor din judeţ în fruntea Casei Corpului Didactic. Profesorul de pedagogie şi psihologie a modelat zeci de generaţii de elevi , iar eforturile sale au fost răsplătit. A primit distincția de Profesor Evidenţiat, Ordinul Meritul pentru Învăţământ în Grad de Comandor și diplome de Fidelitate şi Excelenţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adi

    marți, 13.12.2016 at 12:39

    ce grupa de sange are Domnul ? trebuie specificat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax