Connect with us
Publicitate

AIUD

Profile din fier furate de pe șantier lângă autostrada A10, găsite de Poliția Aiud într-o mașină, în trafic. Tânăr cu dosar penal

Publicat

Un tânăr din Rădești este cercetat penal după ce, în mașina pe care o conducea, polițiștii au găsit profile din fier furate de pe un șantier de lângă autostrada A10.

Potrivit IPJ Alba, joi, 3 martie, în jurul orei 16.30, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud, în timp ce acționau pe strada Cuza Vodă din municipiu, au oprit un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Rădești.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au găsit, în autoturism, profile din fier, de diferite dimensiuni.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că fierul ar fi fost furat de pe un șantier, din apropierea Autostrăzii A10, de pe raza localității Beldiu.

Fierul a fost restituit reprezentanților societății păgubite, iar, față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax