Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prognoza meteo actualizată 5 iulie- 2 august. Se anunță mai cald decât în mod normal, mai ales în vestul țării

Publicat

c

În următoarele 4 săptămâni vom avea parte de căldură, cu temperaturi peste normalul perioadei, mai ales în vestul țării, conform prognozei meteorologilor pentru perioada 5 iulie – 2 august.

Prognoza meteo – vremea pentru săptămâna 5 – 12 iulie

Cu excepția regiunilor sud-estice, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest a țării.

Citește și INFORMARE METEO: Val de căldură și instabilitate atmosferică până duminică.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de est și de sud-est a teritoriului, iar în rest va fi deficitar, mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo – vremea pentru săptămâna 12 – 19 iulie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu posibilitatea unui ușor excedent local în regiunile vestice.

Prognoza meteo – vremea pentru săptămâna 19 – 26 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest
interval.

Prognoza meteo – vremea pentru săptămâna 26 iulie – 2 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei periode, în regiunile vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor excedentare în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax