Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PROGNOZA meteo lunară: Cum va fi vremea de Ziua Națională și de Moș Nicolae. Temperaturi și precipitații până în 16 decembrie

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) transmite prognoza de vreme pentru următoarele 4 săptămâni, până în 16 decembrie. Se anunță temperaturi mai mari decât cele obișnuite pentru acest sezon, în intervalul vizat și precipitații puține. Totuși, sunt anunțate posibile ninsori în jurul datelor de 2, 6 și 9 decembrie.

În județul Alba, vor fi temperaturi peste 15 grade la șes, în următoarea săptămână, apoi ușor mai scăzute. Se mai răcește în acest weekend și apoi după 30 noiembrie și vor fi și temperaturi negative pe timp de noapte, la Alba Iulia și în celelalte orașe aflate la altitudini mai joase.

De Ziua Națională este posibil să plouă, iar în 6 decembrie să cadă și câțiva fulgi. Apoi vor alterna zilele cu soare cu cele înnorate, iar minimele rămân negative.

Săptămâna 18-25 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Carpaților Meridionali și în general deficitar în rest, mai ales în regiunile intracarpatice.

Săptămâna 25 noiembrie – 2 decembrie

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toată țara.

Săptămâna 2-9 decembrie

De Moș Nicolae, temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Săptămâna 9-16 decembrie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax