Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prognoza METEO lunară: VREMEA până în 5 august, pe următoarele patru săptămâni. Temperaturi și precipitații

Publicat

iulie vara vreme meteo floarea soarelui

Administrația Națională de Meteteorologie (ANM) a publicat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 5 august. Dacă până în 22 iulie, temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă și vor fi precipitații abundente, după această dată, valorile maxime se vor situa în limitele obișnuite.

Săptămâna 8-15 iulie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, estice și sud-estice, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali.

Săptămâna 15-22 iulie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în regiunile intracarpatice, dar și ușor excedentare în extremitatea de sud-est a țării.

Săptămâna 22-29 iulie

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 29 iulie-5 august

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cele normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a teritoriului.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax