Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prognoza meteo până în 4 septembrie: ANM anunță cum va fi vremea în perioada 7 august – 4 septembrie

Publicat

ploaie soare vremea prognoza

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, pentru perioada 7 august – 4 septembrie. În prima săptămână din interval un val de aer mai rece provenit din zonele maritime polare va ajunge în regiunile de vest, sud-vest, centru şi nord ale țării.

Citește și Vremea se schimbă radical în România. Furtuna Patricia aduce fenomene meteo extreme în Europa

Temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod normal  în timp ce în alte regiuni temperaturile vor fi aproape de medie. Din 10 august, se așteaptă o încălzire, în special în sud și sud-vest unde temperaturile se vor apropia de nivelul de caniculă dar vor fi și ploi și posibile vijelii.

Vezi și VREMEA în ALBA, până duminică: caniculă, apoi se răcește brusc și vor fi ploi. Prognoza meteo, 4-6 august, în localități din județ

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, în a doua parte a lunii august, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, publicată vineri de Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea 7– 14 august 2023

În perioada 7– 14 august 2023, temperaturile vor fi sub media pentru acest moment al anului pe tot teritoriul României, cu o diferență mai mare în regiunile nord-vestice. Regiunea nord-estică va avea un surplus de precipitații, în timp ce în restul țării acestea vor fi în linie cu norma pentru această perioadă.

Vremea 14 – 21 august 2023

În săptămâna 14 – 21 august 2023, temperaturile medii vor fi în linie cu media pentru această perioadă în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi ușor sub medie, în special în zonele montane.

Vremea 21 – 28 august 2023

În perioada 21 – 28 august 2023, temperatura medie a aerului va fi ușor peste medie pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor. În general, cantitățile de precipitații vor fi sub medie, în special în zonele montane.

Vremea 28 august – 4 septembrie 2023

În săptămâna 28 august – 4 septembrie 2023, temperaturile medii vor fi ușor peste media pentru acest moment al anului, în special în regiunile sudice. Precipitațiile vor fi apropiate de norma pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax