Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prognoza meteo pe 4 săptămâni. Cum va fi vremea până în 1 mai. Frig și ploi în prima jumătate din luna aprilie

Publicat

ANM a transmis prognoza meteo pe patru săptămâni pentru perioada 3 aprilie – 1 mai. Meteorologii estimează că valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice în primele două săptămâni ale lunii aprilie, iar apoi mai apropiate de cele normale, în următoarele 2săptămâni.

În weekendul de Florii, temperaturile vor varia între 13 și 21 de grade Celsius (mai cald în 9 aprilie). Va ploua în 8 aprilie în zone din Transilvania, Maramureș, Banat și Moldova.

În weekendul de Paște, vor fi 10-16 grade Celsius, în zonele joase. Este posibil să plouă în 15 aprilie, în Moldova.

În ultima săptămână de prognoză, temperaturile vor fi de 12-22 de grade, mai cald în perioada 23-24 aprilie. Și în acest interval sunt anunțate cel puțin două zile cu furtuni.

Prognoza meteo – vremea în săptămâna 3 – 10 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sudul țării.

Prognoza meteo – vremea în săptămâna 10 – 17 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo – vremea în săptămâna 17 – 24 aprilie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo – vremea în săptămâna 24 aprilie – 1 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în zonele montane și sub-montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax